Laatste nieuws!

HELP OOK MEE! Voor ons project in september zoeken wij nog baasjes voor jonge honden en katten. Ze zijn ontzettend lief en hebben soms een apart uiterlijk! U kunt zich nu bij ons vrijblijvend aanmelden. Kijk snel bij 'onze projecten'!

Meldt u nu aan!
Email :
 
 
 

1. CASTRATIE EN STERILISATIE
PROGRAMMA IN BALI

Het eiland Bali is immens populair onder toeristen. Een tropisch paradijs waar elke verwachting van de toerist wordt bewaarheid. Van zonovergotene stranden tot en met het rijke uitgaansleven. Van een waar onderwater paradijs voor duikers tot en met de cultuurzoeker die geheel aan zijn trekken komt.

SITUATIE:
Zeer veel zwerfhonden en zwerfkatten.

PROBLEEM:
Zo ontzetten veel zwerfdieren zorgen voor een hygiŽne probleem, voor inteelt, overlast voor de mensen en uiteindelijk zijn de zwerfdieren daar zelf het slachtoffer van. Er is geen bekommering voor deze dieren.

POSITIEF:
Dieren kunnen voldoende voedsel op straat vinden en dieren en mensen hebben zich redelijk goed aangepast aan het leven onder elkaar.

PLAN VAN AANPAK:
Drie maanden lang per jaar een team van dieren verzorgers in Bali stationeren. Deze verzorgers zullen zoveel mogelijk katten en honden vangen en daarna castreren/steriliseren. Daarna zullen we deze dieren weer vrijlaten.

BENODIGDHEDEN:
Wij zoeken nog naar dierenarts in opleiding die in kader van zijn stage of afstuderen zich wilt aansluiten bij ons team.
Uitgaven worden geraamd op 50.000 euro. Donaties zijn altijd welkom!

Make Donation

 

 
Copyright 2006 www.LaDiDoWebDesign.com Home  |  Contact Us